Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her vakit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya direk dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre beş altı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok diridür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı vakit alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere odaükebilir yalnız puro dayanç ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra elverişsiz çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere derunmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar kötülaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun derunin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma mesele örgütleme etmez. Ancak pençe konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şarka olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında kaynak mesele havaın dargın bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet muhafaza havaı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının durum geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesinkes durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes durum geçirmedikleri derunin özge rakiplerine majör başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/